Jak zapnout / vypnout režim inkognito v YouTube

Díky režimu inkognito mohou uživatelé procházet web, aniž by se museli starat o to, aby se ukládala jejich historie nebo webová vyrovnávací paměť. Tato funkce vám dává pocit soukromí, že ne všechno, co děláte, je zaznamenáno.

V režimu inkognito YouTube můžete získat stejný pocit, ale pokud jde o videa, sledujete. Pomocí funkce režimu inkognito ve službě YouTube se vyhnete tomu, aby algoritmy platformy rozpoznaly každý typ videa, který jste sledovali. Což pak vede k video návrhům, o které jste se nemohli starat.

Povolit režim Inkognito služby YouTube

Režim inkognito služby YouTube není k dispozici na stolní verzi služby YouTube nebo iOS (alespoň prozatím). Doufejme, že uživatelé nebudou muset čekat příliš dlouho, než bude pro ně funkce dostupná. Tato funkce je zatím k dispozici pouze pro YouTube na Androidu.

Pokud používáte službu YouTube v systému Android, ale funkci ještě nevidíte, zkontrolujte, zda používáte nejnovější verzi. Otevřením služby Google Play a klepnutím na ikonu hamburgeru můžete zkontrolovat, zda je k dispozici aktualizace. Klepněte na položku Moje aplikace a hry. Dále byste měli zjistit, zda služba YouTube čeká na aktualizaci. Chcete-li tuto funkci používat, musíte použít verzi YouTube 13.25.56.

Jakmile se ujistíte, že používáte nejnovější verzi, otevřete YouTube a klepněte na obrázek profilu. Funkce režimu inkognito by měla být čtvrtá. Klepněte na něj a zobrazí se zpráva s upozorněním, co znamená režim inkognito.

Služba YouTube vám podepíše náš účet. To znamená, že nebudete moci snadno přistupovat ke všem videím, která byste mohli použít, kdybyste neměli zapnutý režim inkognito.

Budete vědět, že jste v režimu inkognito zprávou ve spodní části, která říká právě to. Váš obrázek profilu bude také nahrazen typickou ikonou režimu inkognito.


Zakázat režim Inkognito na YouTube

Dostávat se z režimu inkognito je také snadný úkol. Stačí klepnout na místo, kde se nacházel váš obrázek profilu a možnost vypnout režim inkognito bude první na seznamu. Poté, co se ho dotknete, vás YouTube podepíše zpět tam, kde bude vše, co jste právě opustili.


Závěr

To je vše, co musíte udělat, abyste mohli používat režim inkognito YouTube. Při sledování vašich oblíbených videí budete mít alespoň trochu větší soukromí. Pokud jste na systému iOS, doufejme, že nebudete muset dlouho čekat, až se funkce objeví. Jak často tuto funkci používáte? Zanechte komentář níže a dejte nám vědět.